Radion haastattelussa

9.11. olin Radio Patmoksen Aamuvieras -ohjelmassa Satu Panulan ja Markku Vuorisen haastattelussa. Oli mielenkiintoinen kokemus 45 minuutissa kerrata omaa elämäänsä ja kertoa siitä. Toki se oli vain pikainen katsaus taustaani ja nykyhetkeen. Itsekin kuuntelin ohjelman uudestaan jälkikäteen ohjelma-arkistosta.

Haastattelu herätti minut huomaamaan, miten Jumala on johdattanut elämääni. Vaikeiden nuoruusvuosien ja vuosien prosessien jälkeen löysin armollisen Jumalan ja ymmärsin itseni taivaallisen Isäni rakastamana. Elämä muuttui, uskossa kasvaminen ja vahvistuminen nopeutui ja toi paljon uutta hyvää elämääni.

Ymmärsin jälleen miten Jumala onkaan johdattanut elämääni! Iloitsen tästä suuresti, kun haastattelun tiimoilta tajusin sen taas tuoreesti. Jumalan johdattaa meitä ja Hän on luvannut kuulla rukouksemme sekä myös vastata niihin. Tosin aina Jumalan vastaus ei ole sellainen kuin me haluaisimme tai ymmärtäisimme. Jumala voi vastata kyllä, odota tai ei. Joskus Jumalan ei -sanakin on hyvä vastaus meille, jotka emme aina itse tiedä mikä on parasta meille. Jumalan aikataulu on joskus paljon hitaampi kuin haluaisimme. Silti monesti huomaamme, että Jumalan aika oli sittenkin oikea ja paras.

Saamme perustaa elämämme Kristus -kalliolle. Se on vakaa ja turvallinen pohja. Olemme turvassa Kristuksessa. Elämän arjessa tältä vahvalta perustalta käsin eletään jatkuvassa uudistuksessa. Ihmisen mieli helposti hakeutuu muualle, kuivumme ja kuihdumme. Siksi Jumala haluaa täyttää meitä jatkuvasti Hengellään. Olkaamme avoimia Pyhälle Hengelle ja Hänen johdatukselleen. Annetaan Jumalan tehdä työtä sisimmässämme ja Hän uudistaa sekä muuttaa meitä.

Sen tähden me emme lannistu. Vaikka ulkonainen ihmisemme murtuukin, niin sisäinen ihmisemme uudistuu päivä päivältä. 2 Kor. 4:16

Tästä pääset kuuntelemaan ohjelman

-Timo Koivisto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *