Niin kuin Isä on lähettänyt minut, niin lähetän minä teidät

”Tämän sanottuaan hän näytti heille kätensä ja kylkensä. Ilo valtasi opetuslapset, kun he näkivät Herran. Jeesus sanoi uudelleen: »Rauha teille! Niin kuin Isä on lähettänyt minut, niin lähetän minä teidät.» Sanottuaan tämän hän puhalsi heitä kohti ja sanoi: »Ottakaa Pyhä Henki.”

Kuolleista noustuaan Herra Jeesus sanoi opetuslapsille nämä Johanneksen evankeliumin sanat. Meillä on rauha Jumalan kanssa Jeesuksen sovitustyön tähden. Meitä kutsutaan nyt hyvän sanoman viejiksi. Jeesus lähettää omansa tänäkin päivänä siihen elämänpiirin minkä Hän on itse kunkin osalle antanut. Meitä kehotetaan ottamaan vastaan Pyhä Henki. Raamatun mukaan Pyhä Henki on jokaisessa uskovassa ja nyt meitä kutsutaan täyttymään Pyhällä Hengellä. Pyhälle Hengellä täytettyinä saamme mennä rauhassa.

Rukoillaan tämän sanan toteutumista elämässämme. Rukoillaan, että saamme tuntea sitä rauhaa, jonka Jumala haluaa meille antaa. Rukoillaan voimaa lähteä ja olla Jeesuksen edustajana maailmassa. Rukoillaan Pyhän Hengen täyteyttä sekä omaan elämäämme että seurakuntaan.

Mukaellen 2. Kor. 13:13: Herramme Jeesuksen Kristuksen armo, Isän Jumalan rakkaus ja Pyhän Hengen osallisuus olkoon sinun kanssasi!

Kuva: Pixabay

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *