Mitä sinä odotat?

Kirjoitus on julkaistu heinäkuussa Paikallisuutisissa.

Timo Koivisto

Elämässä on paljon odottamista. Oikeastaan koko ajan odotamme jotain. Minun ei tarvitse alkaa luetella odotettavia asioita. Voit miettiä omaa elämääsi lapsuudesta tähän päivään saakka ja huomaat että monenlaista on tullut odotettua!

Osa odotuksistamme täyttyy, mutta aika iso osa jää toteutumatta. Osa asioista toteutuu eri tavalla kuin odotimme. Elämään kuuluu yllätyksiä, joskus myönteisiä ja joskus kielteisiä, tai ainakin ne voivat tuntua siinä hetkessä kielteisiltä. Jumalan kanssa kyllä joskus huonokin voi lopulta kääntyä hyväksi ja siunaukseksi, kun Jumala auttaa ja armahtaa.

Millä asenteella meidän tulisi odottaa? Joskus on vaarana, että odotamme jotakin niin vahvasti, että tämä päivä jää elämättä. Raamattu kertoo: ”Tämä on se päivä, jonka Herra on tehnyt; riemuitkaamme ja iloitkaamme siitä.” (Ps. 118:24) Jumala on antanut meille tämän päivän.  Sanonnassa sanotaan, että eilinen on mennyt, huomisesta emme tiedä, mutta tänään auttaa Herra.

Anna Jumalan auttaa sinua tänään. Anna Jeesuksen kohdata sinua tänään. Tänään ihminen voi kääntyä Jumalan puoleen ja löytää uuden elämän Herran yhteydessä, sillä Raamatussa on ajatus, että nyt on pelastuksen päivä.

Eletään täysillä tätä päivää, jonka olemme lahjana saaneet. Käytetään viisaasti arvokas elämän lahja, jonka Jumala on meille lahjoittanut. Otetaan todesta tutun virren sanat: ”Suo mun ottaa isänkädestäsi, päivä vain ja hetki kerrallaan.”

Kuva: Pixabay

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *