Löydä Jumalan yhteydessä itsesi ja lahjasi

Tämä kirjoitus oli elokuussa Keskisuomalaisen Pysähdy hetkeksi -palstalla. Tervetuloa seurakuntaan kohtaamaan Jeesus ja kasvamaan Hänen yhteydessään! Jokaisella on lahjoja, joita Jumala haluaa kättää siunaukseksi ja seurakunnan rakennukseksi.

Nelson Mandela on sanonut: ”Kun annamme oman valomme loistaa, annamme tiedostamattamme muille ihmisille luvan tehdä samoin.”

Ihmisen pitäisi siis löytää omat vahvuutensa ja päästä palvelemaan niillä. Toisaalta itsensä ja lahjansa löytänyt ihminen rohkaisee lähellään olevia samaan. Mikä mahtava yhdistelmä onkaan kyseessä. Ei olla enää kilpailijoita, eikä kadehdita toisia. Iloitaan sekä itsestä että lähimmäisestä ja näin rohkaistaan toisiamme täyteen elämään.

Parhaiten ihminen löytää itsensä ja lahjansa Jumalan ja Jeesuksen yhteydessä. Elävä yhteys Jumalaan voi vapauttaa monesta ja Pyhä Henki voi eheyttää ihmistä. Raamattu maalaa kuvan seurakuntaruumiista, jossa on erilaisia lahjoja, jotka kaikki ovat tärkeitä. Ne ovat saman Jumalan heijastuksen eri puolia. Seurakunta on hyvä esimerkki siitä, ettei ihminen selviä yksin. Tarvitsemme toisiamme ja parhaiten lahjamme pääsevät esiin yhteydessä.

Annetaan Jumalan meille antaman valon loistaa!

Kuva: Pexels.com