2.11.20 TIUKENNUKSIA UURAISTEN HELLUNTAISRK:N KÄYTÄNTÖIHIN KORONOVIRUSTILANTEEN TAKIA

-Otetaan käyttöön joitakin tiukennuksia toistaiseksi

-Maskisuositus yli 15-vuotiaille sunnuntain jumalanpalvelukseen, ellei astma tai muu vastaava estä maskin pitämistä. Laulaja ja puhuja eivät käytä maskia esiintymisen aikana. Suositus on, että olisi omat maskit mukana, mutta maskeja voi ottaa myös seurakunnasta, jos niitä ei ole tai on unohtunut.

-Kirpputorin myymälätilaan max 5 henkeä myyjän lisäksi kerrallaan. Kirpputoritila on ahdas ja siellä ei ole voimakasta ilmanvaihtoa.

-Kylien rukousiltojen vaihto tarvittaessa isompaan taloon, jos seuraavan kuukauden aikana on  kokoontuminen ahtaissa tiloissa.

-Hyvä käsihygienia edelleen.

-Hyvän hygienian noudattaminen kaikissa tarjoiluissa.

-Turvavälien, vähintään 1,5-2 metriä pitäminen, ellei kyseessä ole omaan perhekuntaan kuuluva.

-Ei tulla sairaana seurakunnan tiloihin.

-Maskeja voi käyttää halutessaan myös muissa kokoontumisissa.

-Tilaisuuksissa enintään 50 henkeä.

Seuraamme hallituksen ja viranomaisten ohjeistuksia, ja reagoimme niihin tarpeen mukaan.

Kuva: Pixabay