Seurakunnan toiminta koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa

Normaali toiminta on edelleen toistaiseksi tauolla. Muuttuneessa tilanteessa seurakunnalla on seuraavia toimintoja:

Uuraisten helluntaiseurakunnan toiminta poikkeusoloissa

Torstaisin klo 18 Rukous – IltaLive

Rukous-ohjelma näkyy seurakuntamme facebook-sivujen kautta. Voit osallistua iltaan lähettämällä rukousaiheita etukäteen, timokoivisto500@gmail.com tai kirjoittamalla kommenttikenttään illan aikana viestillä rukousaiheen.

Sunnuntain saarna

Äänitetty saarna tulee sunnuntain aikana kuunneltavaksi Usko-TV:n kautta. Puheet löytyvät kohdasta Tuottajat > Uuraisten helluntaiseurakunta. Puheet tulevat myös seurakunnan facebook-sivuille.

Tiistaisin klo 18 -19 rukousta kodeissa

Muistetaan erityisesti koronovirustilannetta ja siihen liittyviä asioita. Siunataan ihmisiä ja rukoillaan heidän puolestaan. Muistetaan maatamme ja kansaamme. Rukoillaan lomautettujen ja irtisanottujen puolesta. Hyvä rukous on: ”Herra, anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme.” Rukoillaan etäkoulua opiskelevien puolesta, opettajien ja vanhempien puolesta. Siunataan sairastuneita, rukoillaan terveyttä ja parantumista ja varjeltumista sairastumiselta. Muistetaan hoitotyötä tekeviä. Rukoillaan, että moni voisi tämän ajan aikana löytää Jumalan omaan elämäänsä.

Yhteydenotot

Jos kaipaat keskustelu-, tai rukousapua tai esim. ruuankuljetusapua, voit ottaa yhteyttä työntekijöihin.

Tiedote 15.3.2020

Uuraisten helluntaiseurakunnan vanhimmisto päätti 15.3. kokouksessaan, että kaikki seurakunnan toiminta perutaan 15.4.2020 asti koronavirustilanteen vuoksi.

Haluamme toimia ennaltaehkäisevästi ja vastuullisesti tässä epävarmassa tilanteessa. Tämä päätös on myös koko ajan tiukkenevan yleisen linjan mukainen.

Vanhimmisto

Ota yhteyttä, jos sinulla herää kysymyksiä tai huolta tilanteesta. Mielellämme keskustelemme kanssasi.

Henry Lahtinen, puh.joht., p. 0400 730 761

Aimo Mäkinen, p. 040 516 0302