Elämä on kuin pyöräilyä

Olen ajanut pyörällä Palokan ja Uuraisten väliä. On tullut mieleen, että elämä on kuin pyöräilyä. On ylä- ja alamäkiä, myötä- ja vastatuulta, mutta perille pääsy on varmaa. Uuraisten Oikarin Konttilanmäki on vedenjakaja, aina kun pääsee kipuamaan sen päälle, ja alamäki on edessä, tulee tunne; minä selviän tästä! Juomatauon pidän aina puolessa välissä Kuikassa Tikkakosken tienhaarassa. Kun olen tankannut nestettä, taas jaksaa jatkaa.

Olen kokenut että Jumala on puhutellut minua pyöräilyni kautta. Elämä on matka. Jumala on uskollinen, Hän pitää meistä huolen. Hän vie kerran perille. Herra on kanssamme hyvinä ja huonoina päivinä. Ei luovuteta, uskotaan Jeesukseen. 

Antakoon Herra sinulle tänä kesänä tankkaus- ja levähdyspaikkoja.

“Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon.” Matt. 11:28

Hyvää, siunattua ja virvoittavaa kesää!

Timo Koivisto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *