Viikon sana Paikallisuutisissa

Timo Koivisto

Uuraisten helluntaiseurakunta

Immi Hellen kirjoitti: ”Vuosi vanha vaipui hautaan riemuineen ja murheineen. Ihmissydän puhkee nöyrään rukoukseen, kiitokseen. Oi, jos vuosi alkava oisi Luojan siunaama. Oi, jos koittais päivä uusi sydämeen nyt jokaiseen, uusi toivo orastaisi, syttyis usko Jeesukseen. Silloin vuosi alkava oisi Luojan siunaama. Korkehimman haltuun anna kallihimmat toivehes. Pienet huolesikin kanna, Hän ne kääntää parhaakses! Hänpä vuoden alkaneen, johtaa hyvään päätökseen.”

Tämä runo huokuu luottamusta Jumalaan. Tänä aikana, jos koskaan, tarvitaan uskoa ja luottamusta sekä Jumalan puoleen kääntymistä. Ympärillämme on monia huolta tuovia asioita. Niitä on maailmantilanteessa ja niitä voi olla henkilökohtaisessa elämässä. Miten päästä kokemaan tällainen syvä luottamus hyvän Luojan apuun ja siunaukseen?

Merkittävää on elämän jakaminen toisten kanssa. Toivottavasti jokaisella on joku tai joitakin, joiden kanssa voi kokea rohkaisevaa yhteyttä. Jumala käyttää lähimmäisiämme siunaukseksi meille ja meitä siunaukseksi muille. Luottamus elämään ja Jumalaan voi kasvaa seurakuntayhteydessä ja  muussa hyvässä yhteydessä ja jakamisessa lähimmäisten kanssa.

Anna elämäsi Jeesuksen ja Jumalan haltuun. Voit jättää kaiken rukouksessa Jumalalle. Sinä voi rukoilla pienten asioiden puolesta, ja yhtä lailla voit kantaa rukouksessa Jumalan eteen suuria  maailmanpoliittisia tapahtumia. ”Heitä murheesi Herran huomaan, hän pitää sinusta huolen, ei hän salli vanhurskaan ikinä horjua.” (Ps. 55:23)

Kuva: Pexels.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *