Se Löytyi

Timo Koivisto

Itse kullakin on joskus tavaroita hukassa. Minä ainakin olen etsinyt monenlaisia kadoksissa olleita kapistuksia. Pahimpia minulle sattuneita tilanteita ovat kateissa olleet lompakkoni ja kännykkäni. Laskin lompakon auton katolle tai takaluukun päälle bensaa tankatessani ja niinhän se jäi sinne ja putosi kyydistä. Eräs ystävällinen henkilö löysi lompakkoni maasta ja otti minuun yhteyttä. Tämä tarina päättyi onnellisesti. Hyvin kävi myös siinä, kun laskin kännykkäni auton pellille, jonne se unohtui. Ajelin autolla noin viisi kilometriä, pääsin perille ja huomasin kännykän olleen koko tuon matkan auton kyydissä, tosin auton ulkopuolella! Kännykkäkotelon magneetti tarttui hyvin kiinni peltiin, eikä kännykkä pudonnut kyydistä.

On aina suuri ilo ja helpotus löytäessämme kadoksissa olleita tärkeitä esineitä. Ihmiseltä voi olla kateissa paljon suurempaa kuin yksittäinen tavara. Elämän tarkoitus voi olla piilossa. Suomessa on tällä hetkellä menossa Se löytyi -mediamissio. Missioon liittyy Se löytyi -kirjanen, joka on jaettu kaikkiin Suomen kotitalouksiin. Tosin jakelussa on ollut häiriöitä, eivätkä kaikki ole saaneet kirjaa. Pyydä itsellesi kirjaa, vaikka Uuraisten helluntaiseurakunnasta, ettei sinulle ole sitä postitse tullut.

Uuraisten koulukeskuksella on perjantaina 14.10. klo 18 Se löytyi -teemalla tilaisuus, jossa ovat mukana Pekka Simojoki ja Jukka Jämsén. Tervetuloa kuulemaan mitä he kertovat löydöistään musiikin ja puheiden avulla! Tilaisuuden jälkeen on kahvitarjoilu helluntaiseurakunnassa.

Jeesus sanoo: ”Kuvitellaanpa, että jollakulla teistä on sata lammasta ja yksi niistä katoaa. Varmaan hän jättää ne 99, lähtee etsimään sitä kadonnutta ja etsii niin kauan, että se löytyy, vai mitä? Kun hän löytää lampaan, hän nostaa sen iloisena hartioilleen. Kotiin tultuaan hän kutsuu koolle ystävät ja naapurit ja sanoo heille: ’Iloitkaa kanssani, koska löysin lampaan, joka oli kadonnut.’ Minä sanon teille: samoin taivaassa iloitaan enemmän yhdestä kääntyneestä syntisestä kuin 99 oikeamielisestä, joiden ei tarvitse kääntyä.” (UT2020)

Me iloitsemme löytäessämme kadonneitta tavaroitamme. Vielä enemmän Jumala iloitsee, jos me käännymme hänen puoleensa, ja löydämme näin elämällemme syvimmän tarkoituksen!

Kuva: Pexels.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *