Matkalla

Eeva Äijäläinen

Suunnittelemme yleensä elämää jonkun matkaa eteenpäin. Nykyään tosin on vaikeampaa tehdä edes lähitulevaisuuden suunnitelmia. Olosuhteet ympärillämme ovat muuttuneet arvaamattomiksi. Yhtäkkiä voi tapahtua katastrofi tavalla tai toisella.

Kun olemme lähdössä esim. lomamatkalle, monenlaisia asioita pitää ottaa huomioon ja pakata mukaan. Matkustusasiakirjat, passi, lääkkeet, vaatteet ja monet muut matkalla tarvittavat tavarat on tarkistettava huolella että ne ovat mukana. Matka tuo mukanaan  myös jännitystä ja jopa pelkoa. Meneekö kaikki hyvin, pysyykö terveenä, riittääkö rahat jne.

On olemassa eräs matka jolle ei tarvitse ostaa matkalippua eikä pakata matkalaukkua. Tuolle matkalle pääsee ilmaiseksi. Sen hinta on maksettu täysimääräisenä Golgatalla. Pääsiäinen, jota juuri vietimme, muistuttaa meitä siitä, mitä Vapahtajamme ja Pelastajamme Jeesus teki puolestamme. Hän kuoli ristillä, mutta Hän myös nousi kuolleista. Hän antaa meille mahdollisuuden lähteä taivasmatkalle. Meidän tarvitsee vain uskoa Häneen ja luottaa, että saamme syntimme anteeksi kun tunnustamme ne.

Matkalipusta taivaaseen emme saa paperiversiota. Kun uskomme Jeesukseen, sydämissämme on tietoisuus siitä, että olemme matkalla taivaankotiin. Mikä ilo ja riemu! Ei enää kipua, ei enää kyyneleitä kun perille pääsemme. Rohkaisen sinua astumaan taivastielle, tienviittana ja opastajana sinulla on Raamattu.

Raamattu sanoo:” Usko Herraan Jeesukseen niin sinä pelastut.”(Apt:16:31)

Sinua siunaten

Eeva Äijäläinen

Uuraisten Helluntaiseurakunta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *